Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tek prvo poluvrijeme'

Hajdukovci optimisti uoči Maccabija: 'Nekada ne igra novac nego srce'

Nogometaši Hajduka otputovali su u Izrael na megdan Maccabiju iz Tel Aviva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S početkom u 19:00 po hrvatskom vremenu ovog četvrtka Hajduk je gost Maccabi Tel Aviva u prvoj utakmici play-offa Europa lige.

Uoči odlaska u Izrael dvoboj su najavili trener Marijan Pušnik, kapetan Lovre Kalinić i Zvonimir Kožulj.

"Znamo kakav je Maccabi i što on predstavlja. Nekada ne igra novac nego srce i borba. Postavit ćemo se pametno, a prema onome što sam vidio Maccabi stilom igre podsjeća na Barcelonu. Imaju na svakom mjestu po dva kvalitetna igrača, očekujem njihov posjed, ali pametnom igrom pokušat ćemo postići zgoditak u gostima", poželio je Pušnik.

Aktivan rezultat za uzvrat Hajduk će izvući ukoliko na visini zadatka bude njegov kapetan Lovre Kalinić. Od njega se očekuju velike intervencije među vratnicama...

"Ovo je tek prvo poluvrijeme. Idemo u Izrael dati sve od sebe i pokušati izboriti što bolji rezultat. Riječ je o kvalitetnoj momčadi, trebamo pokušati spriječiti njihove kontre. Ovo nam je najteži protivnik do sada, ali ako mi budemo pravi i damo svoj maksimum onda imamo svoje šanse", smatra Kalinić.

Zvonimir Kožulj ovog je ljeta stigao na Poljud iz Širokog Brijega.

"Svjesni smo težine utakmice koja nas čeka. Maccabi je najkvalitetniji protivnik s kojim se susrećemo ove sezone. Imaju par iskusnih i kvalitetnih reprezentativaca koji su igrali u engleskoj Premier ligi, očekivanja su da ostanemo neporaženi. Nemamo pravo na kikseve, moramo odigrati organizirano i pokušati postići pogodak u gostima", zaključio je 23-godišnji veznjak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider