Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo luka

VIDEO Modrić povukao potez velikog čovjeka, a BBC se bespotrebno pita

Kada je glava vruća najbolje je šutjeti. Tu je lekciju najbolje na svojoj koži osjetio hrvatski nogometaš Luka Modrić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zamislite da učinite nešto zbog čega se toliko stidite, da se na kraju krenete ispričavati ljudima kojih je čak dva milijuna. E, to je sudba koja je zatekla Luku Modrića", tako je britanski BBC pisao o našem nogometašu, koji se posuo pepelom nakon vulgarne reakcije u polufinalnoj utakmici Lige prvaka, pa se zapitao: 'zbog čega je to morao napraviti?'.

Luka Modrić uputio je javnu ispriku slovenskom sucu Damiru Skomini koji je dijelio pravdu na uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka u kojoj je Real Madrid ugostio Mancehster City.

"Je... ti ma... slovensku", poručio je Modrić Skomini nakon što je na Cristianu Ronaldu napravljen oštriji prekršaj točno ispred madridske klupe. Slovenski portal 24ur nije morao prijeći preko toga, pa je Modrić doslovno razapet u slovenskim medijima. Gospodin kakav ipak je, kad se glava ohladi, naš je nogometaš uputio javnu ispriku.

"Prije svega želim se ispričati sucu Damiru Skomini i cijeloj slovenskoj naciji koja se našla uvrijeđena zbog mog neprimjerenog riječnika. Ispričavam se i svom treneru Zinedineu Zidaneu te vas sve zajedno molim da mi oprostite", rekao je Modrić u razgovoru s novinarima.

Luka igra u briljantnoj formi koju će, nadamo se, uspjeti zadržati i na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj sljedećeg mjeseca. Mediji ga hvale, a navijači Reala priredili su mu 'standing ovation' kada je tri minute prije kraja spomenute utakmice sa Cityjem napuštao igru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider