Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
želi ostati u Realu

Poslušajte glasne ovacije Bernabeua za Luku Modrića: 'Spektakularna noć'

Navijači Reala još su se jednom poklonili jednom od svojih ljubimaca, Luki Modriću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji se u srijedu s Realom iz Madrida plasirao u finale Lige prvaka, rekao je kako je pobjeda od 1-0 nad Manchester Cityjem zaslužena, te da ih u finalu čeka teška utakmica protiv Atletico Madrida.

"Bila je to spektakularna noć. Presretni smo što smo u finalu. Ovo mi je drugo finale Lige prvaka u posljednje četiri godine", izjavio je Modrić.

Zinedine Zidane zamijenio ga je Mateom Kovačićem nekoliko minuta prije kraja kada je dobio glasne ovacije Santiago Bernabeua. Dan kasnije Modrića hvale mediji diljem Europe.

"Zadovoljan sam i ponosan na ovu momčad i publiku. Kada se pogledaju obje utakmice protiv Manchester Cityja jasno je da smo zasluženo prošli dalje. Oni nisu imali niti jednu priliku. Njihov jedan udarac na naša vrata u dva susreta bilo je doista malo za takvu momčad kao što je City. S druge strane mi smo imali puno prilika, mogli smo zabiti još golova", rekao je Luka.

Real Madrid će u finalu igrati protiv gradskog rivala Atletica kojeg je 2014. u Lisabonu pobijedio u finalu nakon produžetka sa 4-1.

"Prije dvije godine igrali smo protiv njih i svjesni smo kako je bilo teško tada. Sada očekujemo sličnu utakmicu i nadam se istom konačnom ishodu", rekao je hrvatski vezni igrač.

Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Ukupno glasova:

Osvrnuvši se na dosadašnji put Real Madrida ove sezone, Modrić je istaknuo kako Real razmišlja jedino o sebi a ne o drugim momčadima.

"Za nas je bilo jako važno doći do ovdje, biti u finalu, i to smo ostvarili", naglasio je dodavši i kako je jako zadovoljan osobnom situacijom u klubu.

"Sretan sam u Madridu, nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka, a ja želim ostati u ovom klubu. Hvala publici na podršci", zaključio je Modrić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider