Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luka istaknuo iniestu

VIDEO Više od milijun ljudi reklo je svoje: Modrić je najbolji u Primeri

Nogometaši Real Madrida pomeli su konkurenciju u izboru za najbolje igrače Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida apsolutni su pobjednici Marcine Facebook dodjele nagrada za najbolje nogometaše u Primeri. Među dobitnicima našao se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je proglašen najboljim veznim nogometašem Primere, a slavio je ispred veznjaka Barcelone Inieste. U Facebook anketi sudjelovalo je preko 1.2 milijuna korisnika.

"Jako sam zadovoljan nagradom. Postoji jako puno kvalitetnih igrača u ligi i moram istaknuti Andresa Iniestu kao jednog od njih. Iz naše momčadi bi to bili Toni Kroos i Isco. Stoga mi je jako drago da sam baš ja izabran od strane navijača", rekao je Modrić na dodjeli.

Nagradu za najboljeg vratara dobio je Keylor Navas, koji je imao samo riječi hvale za našeg igrača.

"Svi znamo da je on odličan igrač, a kao osoba jako ponizan. On je zadovoljan igrao ili ne. Važno je biti okružen takvim ljudima i onda je sve u najboljem redu".

Najboljim obrambenim igračem proglašen je Marcelo, dok je nagradu za najboljeg igrača i najboljeg napadača dobio Cristiano Ronaldo. Jedino Portugalac nije sudjelovao na ceremoniji dodjele nagrada.

Pred Realom su dvije najvažnije utakmice sezone. Nadolazećeg vikenda u Primeri gostuje kod Deportiva, te mora slaviti i čekati kiks Barcelone kod Granade ako želi naslov prvaka Španjolske. Dva tjedna kasnije Real igra finale Lige prvaka u kojem će mu suparnik biti gradski rival Atletico Madrid.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider