Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?!

Ružan kraj ikone Rome: Totti potjeran uoči utakmice!

Sporan je bio intervju u kojem je legendarni nogometaš izrazio svoje nezadovoljstvo statusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Rome Luciano Spaletti je, kako pišu talijanski mediji, poslao Francesca Tottija kući uoči početka utakmice protiv Palerma zbog interviewa u kojem je kapetan i legenda rimskog kluba kritizirao trenera.

Prema pisanju sportskih dnevnika Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport, Spaletti je zamolio Tottija da napusti svlačioniocu uoči utakmice protiv Palerma koja se igra večeras u 20:45. Totti je poslušao trenera i otišao kući nakon što je pozdravio svoje šokirane suigrače, piše La Gazzetta.

U interviewu za televiziju RAI čiji je dio emitiran u subotu 39-godišnji Totti je govorio o svom stanju te uputio nekoliko primjedbi na rad trenera Spallettija koji mu daje malu minutažu.

"Još se uvijek osjećam nogometašem i želim igrati. Moja je ozljeda gotova, sada sam dobro i i ako ne igram to je prvenstveno trenerov izbor", rekao je Totti.

Totti jest u 40. godini, ali ovakav tretman je sramotan

"Moj ugovor istječe u lipnju i vidjet ću što se može dogoditi jer ne mogu ostati ovako. Osjećam se loše kao i ljudi koji me okružuju", dodao je.

"Kakvi su moji odnosi sa Spallettijem ? Rekao bih dobar dan-dobra večer. Ali poštujem ga kao osobu i kao trenera. No više bih volio kada bi mi u lice rekao stvari koje čitam u novinama. Kako raditi sa mnom? Bolje nego tako, to bi bilo bolje za sve, da me se poštuje znog onoga što sam dao klubu i momčadi", rekao je još Totti.

Totti je cijelu karijeru igrao za Romu u kojoj je debitirao u Serie A 1993. godine. Ni jedan drugi igrač nije više igrao u žuto-crvenom dresu niti je zabio toliko golova za klub koliko je zabio Totti. Međutim igra sve manje zadnjih nekoliko sezona, a gotovo uopće ne igra od siječnja kada je na klupu Rome sjeo Spalletti koji je zamijenio Rudija Garciu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider