Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treće pojačanje

Barcelona ne staje sa šopingom: Stigao još jedan Francuz

Na Nou Camp je sletjelo i treće ovoljetno pojačanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski nogometni div Barcelona dovela je i treće ovoljetno pojačanje nakon što su potpisali Denis Suarez i Samuel Umtiti. Lucas Digne potpisao je petogodišnji ugovor, a stigao je iz PSG-a nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Romi.

"Boravak u Italiji pokazao se sjajnim potezom. Sasvim sigurno sam napredovao, a naučio sam i jezik i kulturu," kazao je Digne koji je bio član francuske vrste na Euru ali nije upisao niti jedan nastup.

Digne (22) igra na poziciji lijevog beka, te će biti zamjena za Jordija Albu, standardnog lijevog bočnog igrača koji brani boje katalonskog kluba. Francuz će u četvrtak odraditi liječnički pregled, a nakon njega potpisati ugovor i kompletirati transfer. Oko 11:30 bit će predstavljen tamošnjoj javnosti. Barcelona će PSG-u isplatiti oko 16.5 milijuna eura za mladog Francuza.

Podsjetimo, u ponedjeljak je službeno objavljeno da će drugi francuski igrač Umtiti u petak postati novi igrač Barcelone. Riječ je o stoperu koji je bio jedno od otkrića prvenstva.

Još ranije u klub se vratio Denis Suarez, kojeg je Barca otkupila od Villarreala pomoću klauzule postavljene kada ga je bila prodavala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider