Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'realno' pojačanje

Barcelona praktički potvrdila prvo pojačanje za novu sezonu!

Denis Suarez vraća se u redove Barcelone nakon dvije godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona će najvjerojatnije aktivirati opciju povratka Denisa Suareza koji je prošlog ljeta prodan Villarrealu. Katalonci su se osigurali i u ugovor stavili opciju povratka, što će se na ljeto i dogoditi. Potvrdio je tehnički direktor kluba Robert Fernandez gostujući u jednom TV emisiji, prenose španjolski mediji.

''To je igrač kojeg jako cijenimo, ali ove zime nije bila situacija da aktiviramo njegov povratak. U ljeto je ta mogućnost puno vjerojatnija, radi se o igraču koji se može uklopiti u ovu momčad Barcelone.''

Mediji u Španjolskoj ove su riječi proglasili potvrdu prvog Barcinog pojačanja u novoj sezoni. Denis Suarez nije uspio izboriti prvu momčad igrajući za Barcu B, ali sada je 22-godišnjak označen kao idealna zamjena za Messija, Suareza, Neymara i društvo.

Denis Suarez je Galicijanac koji je iz Celte Vigo 2011. kao veliki talent otišao u Manchester City. No, kod Roberta Mancinija nije uspio doći do prve momčadi pa je preselio u Barcelonu 2013. Nakon godine dana u B momčadi otišao je u Sevillu gdje je bio sjajan, a onda ga je kupio Villarreal gdje u sustavu 4-4-2 igra malo lijevo malo desno u veznom redu.

Barcelona traži pojačanja u navali koji će uskakati kad ne budu mogle najveće zvijezde. Denis Suarez je rješenje za takve situacije, ali i budućnost. Još jedna zimska želja koja bi se trebala ostvariti na ljeto je Celtin Nolito koji bi bio spreman čekati priliku s klupe, a ne bi bio toliko skup.

Jučer smo spomenuli koje su realne opcije za dugovima opterećenu Barcu. Vezni red je više nego solidno popunjen (Iniesta, Rakitić, Busquets, Arda Turan, Sergi Roberto, Rafinha), a još se traže praktički samo stoperi. U PSG-u nezadovoljni Marquinhos i Athleticov Aymeric Laporte trebali bi biti najveća ulaganja ovog ljeta, ali ulaganja koja bi trebala osigurati budućnost obrani Barce.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider