Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije mu prvi put

VIDEO Neviđeni potez Van Gaala: Baš kada pomislite da ste vidjeli sve...

Louis van Gaal još je jednom dokazao da je uistinu POSEBAN lik...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš kada pomislite da ste sve vidjeli i doživjeli od nizozemskog nogometnog stručnjaka Louisa van Gaala on vas iznenadi. Menadžer Manchester Uniteda već je postao predmet sprdnje u javnosti zbog svojih smiješnih izjava poput one da je za poraz od Midtjyllanda u prvoj utakmici šesnaestine finala Europe lige kriv Murphyjev zakon ili da on u Unitedu zarađuje puno novaca a pritom ništa ne radi. Svojim potezom na utakmici protiv Arsenala nije si previše pomogao...

Naime, igrala se 75. minuta utakmice, Arsenal je taman smanjio zaostatak na 3:2, a Van Gaal se krenuo kod četvrtog suca žaliti da suparnički nogometaši glume prekršaje. Kako bi mu dočarao na koji točno način to rade nogometaši Arsenala Van Gaal je sam odglumio pad. Srušio se ispred četvrtog suca i mrtav ozbiljan ga gledao s travnjaka.

Nakon što se podigao otišao je sjesti na svoje mjesto i nije se dizao do kraja utakmice koja je završila spomenutim rezultatom 3:2.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da Van Gaal na ovaj način komunicira s četvrtim sucem. Sličnu je stvar napravio prije više od 20 godina u finalu Lige prvaka izmeđe Milana i njegovog Ajaxa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider