Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije dobro...

Loša vijest za Čačića: Real objavio detalje Kovačićeve ozljede

Mateo je s bolnom grimasom na licu napustio travnjak Santiago Bernabeuu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić ima parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici. Objavio je to na svojoj službenoj stranici njegov klub Real Madrid.

Kovačić je u srijedu bio u početnoj postavi Kraljevskog kluba u utakmici protiv APOEL-a u prvom kolu Lige prvaka, ali je u 25. minuti morao napustiti igru jer je osjetio bol u desnoj natkoljenici.

Već neko vrijeme se Kovačić žalio na bolove u desnoj nozi, ali je unatoč tome zaigrao od prve minute protiv Ciprana.

Nakon ozljede, u četvrtak ujutro je u madridskoj sveučilišnoj bolnici Sanitas la Moraleja ustanovljena parcijalna ruptura tetive aduktora desne natkoljenice.

Ništa detaljnije Real nije objavio pa shodno tome nije poznato koliko dugo će Kovačić izbivati s terena. Ali, s obzirom na prve informacije o ozljedi i činjenicu da oporavak u ovakvim slučajevima traje između šest i osam tjedana, jasno je da Kovačić neće biti na raspolaganju izborniku Anti Čačiću za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za SP 2018.

Podsjećamo, Hrvatska će 6. listopada u Osijeku ugostiti Finsku, a tri dana poslije će igrati u Ukrajini odlučujuću utakmicu kvalifikacija.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider