Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi poraz Bijelih

Ni Špaco nije pomogao: Lokomotiva slavila protiv Hajduka!

Hajduk je nakon visokog poraza na Kantridi ostao bez bodova protiv Lokomotive.

U 22. kolu HNL-a Lokomotiva je slavila protiv Hajduka s 2:1 i tako preskočila na ljestvici izravnog rivala u borbi za Europu. Stanko Poklepović nije uspio podići momčad nakon poraza u Rijeci, a momčad Tomislava Ivkovića to je znala iskoristiti.

Već u 7. minuti domaćin je poveo u Kranjčevićevoj i to pogotkom Franka Andrijaševića, bivšeg igrača Hajduka. Odgovorio je Anton Maglica u 27. minuti izjednačivši rezultat, a konačnih 2:1 postavio je Šime Gržan u 53. minuti.

Treba reći i kako je Hajduku zbog zaleđa poništen pogodak Sandra Gotala u 55. minuti zbog čega su gosti imali dosta prigovora, baš kao i kod gola Gržana koji je možda igrao rukom.

Lokomotiva je pobijedila Hajduk s igračem manje zbog čega su ova tri boda još vrednija. Mrčela je u 65. minuti zaradio drugi žuti karton nakon rušenja Gotala s leđa.

Zagreb slavio u Zadru

U utakmici koja se igrala od 17 sati Zagreb je pobijedio u gostima kod Zadra s 1:0. Jedini strijelac na utakmici bio je Matić u osmoj minui. Zagreb se učvrstio na petom mjestu ljestvice sa 30 bodova, dok je Zadar ostao posljednji sa 16.

 

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider