Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo euforija pa onda...

Liverpool se ispričao Cityju za veliki incident uoči utakmice: Sramotni ispad navijača!

Na Anfieldu je za vrijeme utakmice bila fenomenalna atmosfera, ali prije početka susreta pred kultnim stadionom dogodile su se nemile scene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Liverpoola i Manchester Cityja domaći navijači napali su autobus s gostujućim igračima.

Fanovi Redsa s oduševljenjem su dočekali svoje igrače, osim pjesme je tu bilo i baklji i dimnih bombi kako bi im dali dodatnu podršku neposredno uoči utakmice.

Međutim, kad je nakon toga stigao autobus u kojem su bili Pep Guardiola i njegovi igrači, dio Liverpoolovih navijača započeo je s bacanjem predmeta (bocama, čašama, bakljama...).

Situacija se nakon nekog vremena smirila, a iz Liverpoola je stigla promptna reakcija:

"U najvećoj mogućoj mjeri osuđujemo scene koje su prethodile našem četvrtfinalu Lige prvaka, a koje su rezultirale štetom koja se dogodila ekipi Manchester Cityja prilikom njihova dolaska na Anfield. Bezrezervno se ispričavamo Pepu Guardioli, njegovim igračima, osoblju i dužnosnicima koji su se zatekli u autobusu. Ponašanje brojnih pojedinaca je bilo neprihvatljivo i klub će u potpunosti surađivati s vlastima kako bi se identificirale odgovorne osobe. Sad je prioritet ustanoviti činjenice i ponuditi Manchester Cityju svu potrebnu podršku", objavio je Liverpool na svojoj službenoj stranici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider