Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jednostavno - ludilo

VIDEO Kakvi preokreti Liverpoola: Klopp u deliriju s igračima ostao bez naočala!

Liverpool je ostvario nevjerojatnu pobjedu kod Norwicha u kojoj smo vidjeli čak devet pogodaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na spektakularan način otvoreno je 23. kolo Premierlige. Liverpool je slavio Norwich Cityja s 5:4 pogotkom u 95. minuti! Bila je to jedna od najboljih ako ne i najbolja utakmica sezone, barem što se šokova na terenu tiče.

Liverpool je poveo golom danas najboljeg igrača na terenu Roberta Firmina koji je otvorio golijadu u 18. minuti. Nakon toga uslijedio je preokret domaćina koji je zabio čak tri pogotka od 29. do 54. minute. Izjednačio je Mbokani, vodstvo je donio novi igrač Steven Naismith koji je stigao iz Evertona, a na 3:1 povisio je s bijele točke Hoolahan.

No, samo minutu kasnije kapetana Redsa Jordan Henderson smanjuje na gol razlike što je dalo nadu momčadi Jürgena Kloppa u povratak. Tko bi pomislio da ćemo nakon toga vidjeti još četiri pogotka, prvi od njih u 63. minuti u režiji Brazilca Firmina za izjednačenje.

U 75. minuti James Milner donosi preokret Liverpoola nakon čega se činilo kako će gosti odnijeti sva tri boda. No, onda opet šok i pogodak Bassonga u 92. minuti za 4:4. Klopp je bio bijesan kao ris na klupi, sve do posljednje minute sučevog produžetka kada Adam Lallana zabija pogodak za opći delirij gostujućih navijača, igrača i trenera. Klopp je u tom ludilu ostao bez naočala, ali mala je to žrtva za ovakvu pobjedu.

Recimo i kako je za Norwich debitirao i odigrao cijelu utakmicu donedavni desni bočni zagrebačkog Dinama Portugalac Ivo Pinto, dok Dejan Lovren zbog ozljede nije konkurirao za momčad Liverpoola.

Liverpool se ovom pobjedom privremeno probio na sedmo mjesto Premiershipa s 34 boda, dok je Norwich s 23 boda ostao na 16. mjestu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider