Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo dejane

Napokon: Dejan Lovren dobio veliko priznanje od navijača Liverpoola

Navijači Liverpoola i Dejan Lovren nisu nikad imali ovakav odnos kao danas.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je prije tri mjeseca Jürgen Klopp stigao na Anfield, Dejan Lovren nije bio njegov prvi izbor u obrani Liverpoola. Odlučio se za Škrtela i Sakhoa, no prvo se ozlijedio Francuz pa Slovak i naš je stoper dobivao dosta prilika.

Nakon slabijih partija tijekom mjeseci, Lovren je ovaj put odigrao zbilja neke odlične utakmice zbog koji je Liverpool odnosio pobjede uz netaknutu mrežu. Navijači su ga zato izabrali najboljeg klupskog igrača u prosincu.

''Sjajno je dobiti nagradu, ali momčad je ipak najvažnija. Pokušao sam dati sve od sebe na travnjaku i drago mi je što su navijači glasovali za mene. Moram nastaviti ovako, nadam se da ću uskoro ponovno na travnjak'', rekao je Lovren za klupsku stranicu.

Lovren je u prosincu odigrao šest od sedam utakmica za Liverpool koji je u tom periodu tri puta odigrao bez primljenoga gola. Nakon toga se ozlijedio pa je trenutno izvan stroja.

''Moje se tijelo oporavlja jako brzo. Znam što trener očekuje od mene i od momčadi, i dajem sve od sebe. Samo trebam nastaviti i nadam se da ću uskoro biti na terenu.''

Prokomentirao je i rad s novim trenerom Jurgenom Kloppom.

''Sjajno je raditi s novim trenerom ,pružio mi je puno povjerenja. Mislim da je to najveći razlog zašto sam u ovako dobroj formi. Želim nastaviti ovako i pokazati svima da sam dobar igrač i da zaslužujem biti ovdje.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider