Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerica neslućenih razmjera

Pogledajte lica razočaranih dinamovaca: "Ne znam što je trener rekao, spustio sam glavu..."

Dinamovi nogometaši nisu trebali ništa ni govoriti, dovoljno je bilo vidjeti njihova lica da bismo shvatili kako se osjećaju poslije ispuštene pobjede nad Šahtarom.

Dominik Livaković (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Počinjala je treća minuta sudačke nadoknade, a Dinamo je imao Šahtar u konopcima, 3:1 je svijetlilo na semaforu i navijači Modrih iščekivali su posljednji zvižduk.

Prije negoli je on stigao dogodila su se dva kobna pada koncentracije, što su Brazilci u ukrajinskim redovima kaznili. Ta dva zgoditka postignuta su u trećoj i osmoj (!) minuti sudačke nadoknade, što je itekako ostavilo traga na nogometašima Dinama.

"Stvarno je teško išta reći nakon svega ovoga, ali hvala navijačima na podršci. Bilo je savršeno igrati, siguran sam da će tako biti i dalje. Što se tiče utakmice, prokockali smo 3:1, ne znam, nisam pametan. Ne znam što je trener rekao, spustio sam glavu, nisam ništa ni slušao...", rekao je Dominik Livaković.

Livaković: Ne znam, nisam pametan...

Jednako neraspoložen bio je i Luka Ivanušec:

"Bio sam jako sretan, povedeš utakmicu, blizu je kraj i misliš da će utakmica završiti pobjedom, pogotovo onda nakon što je Ademi zabio. U svlačionici poslije utakmice gledali smo snimke, nismo mogli vjerovati što se dogodilo."

Ivanušec: U svlačionici smo gledali snimke

Još jedan Bjeličin adut s klupe bio je Marko Đira:

"Ja Taisona nisam dirao, nego je on mene udario, ali mislim da je sudac bio u komunikaciji s VAR sobom i oni su mu rekli da je prethodno Kevin Theophile-Catherine napravio penal na Pjatovu i Kevin je to priznao."

Đira: Theophile-Catherine je priznao da je udario Pjatova

Na koncu, Petar Stojanović:

"Teško je bilo što reći, razočarani smo, ali idemo dalje pozitivno, trebamo se dići što prije. Velik je ovo udarac za sve nas, ali moramo biti sretni s obzirom na sve što radimo. Bod je tu, još smo u igri za to drugo mjesto."

Stojanović: Još smo u igri za drugo mjesto

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider