Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao protiv Reala i Barce, ali...

Livaja zabio u pobjedi AEK-a, ali mora propustiti utakmicu karijere

Odradio je tek pola suspenzije, još neko vrijeme će biti na hlađenju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sedmom kolu grčkog nogometnog prvenstva AEK je s 2:0 slavio kod Apollon Smyrnisa, a svaku nadu domaćina da mogu do prvog ovosezonskog boda otklonio je Marko Livaja.

Hrvatski reprezentativac je u 85. minuti pratio prodor svog suigrača Viktora Klonaridisa po desnoj strani, dočekao prizemni ubačaj na prvoj vratnici i lijevom nogom proslijedio loptu u suprotni kut.

AEK je s nova tri boda stigao na diobu trećeg mjesta ljestvice s Panathinaikosom i Oylmpiacosom, sva tri sastava imaju po 13 bodova, dok po tri boda više imaju PAOK i Atromitos.

Bio je to drugi Livajin prvenstveni pogodak ove sezone, ukupni učinak mu je tri gola i dvije asistencije.

Stiže Kovačev Bayern

U utorak u Atenu u sklopu trećeg kola Lige prvaka stiže Bayern, ali nažalost Marko neće moći igrati u tom susretu jer odrađuje suspenziju od četiri utakmice neigranja, dobivenu zbog crvenog kartona nakon završetka play-off dvoboja s prvakom Mađarske MOL Vidijem.

Podsjećamo, po završetku te utakmice, nakon što je AEK izborio plasman u Ligu prvaka, došlo je do prepirke na centru između Livaje i srpskog nogometaša Danka Lazovića koji je Livaju odgurnuo, a naš reprezentativac mu je uzvratio udarcem nogom.

UEFA nije imala milosti i Livaji je odrezala četiri utakmice. Već je propustio gostovanje kod Ajaxa i domaći sraz s Benficom, a sad ne može igrati niti u oba susreta s Bayernom koji bi mu bili najveće utakmice u dosadašnjoj karijeri.

Za Las Palmas je igrao i protiv Reala i protiv Barcelone, ali Liga prvaka je ipak nešto posebno...

Gledajte UEFA Ligu prvaka bez mjesečne naknade do 31.10., samo na A1 TV-u.

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider