Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
argentinci poludjeli

VIDEO Barcelona u šoku: Messi ponovno ozbiljnije ozlijeđen!

Barcelona je u utakmici 5. kola Primere ostala bez dva boda i najboljeg nogometaša današnjice Lea Messija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Početak sezone 2016/2017 Barcelona i Lionel Messi neće pamtiti po dobrome. Nakon šokantnog poraza od Alavesa na Nou Campu u 3. kolu Barci je bod na njezinom stadionu otrgnuo i Atletico Madrid. Uz to Katalonci su ostali bez svojeg najboljeg igrača na minimalno tri tjedna!

Lionel Messi šepajući je napustio travnjak u 59. minuti utakmice držeći se za desni butni mišić. Pola sata po završetku susreta napravljene su pretrage koje su pokazale da je pucanje mišićnih vlakana u aduktoru desne noge, što iziskuje pauzu od minimalno tri tjedna!

Barcelona će tako biti bez Messija na gostovanjima kod Sporting Gijona i Celte u Primeri te gostovanju kod Borussije Mönchengladbach u Ligi prvaka. Najbolji nogometaš svijeta neće ni putovati na reprezentativne obaveze u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Argentinac bi mogao biti spreman za prvu utakmicu nakon reprezentativne stanke 15. listopada kada Barca dočekuje Deportivo ili četiri dana kasnije kada će na Nou Camp stići Manchester City Pepa Guardiole.

Argentinski mediji poludjeli su kada su vidjeli ozljedu Messija.

"Vratio se ozlijeđen i nije stao s treniranjem!", piše Ole.

Podsjeća se na situaciju da je Messi propustio drugu kvalifikacijsku utakmicu za reprezentaciju početkom rujna protiv Venezuele, jer je navodno bio ozlijeđen. Da stvar bude gora trener Luis Enrique uveo ga je u igru u prvoj utakmici po povratku iz Južne Amerike protiv Alavesa (1:2).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider