Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki udarci za zebre

Juventus ostao bez još dvije zvijezde: Mandžo će morati stisnuti zube

Nakon Chiellinija i Marchisija, za dvoboj Lige prvaka u Munchenu otpao je i Paulo Dybala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni prvak i finalist prošlogodišnje Lige prvaka Juventus u uzvratnom će dvoboju osmine finala ovosezonskog najjačeg klupskog natjecanja protiv Bayerna u Muenchenu u srijedu igrati bez argentinskog napadača poljskog porijekla Paula Dybale i veznjaka Claudija Marchisija zbog ozljeda mišića koje su zadobili tijekom treninga.

Dybala, koji je u petak postigao jedini pogodak u prvenstvenoj pobjedi protiv Sassuola zadobio je lakšu ozljedu mišića potkoljenice, dok je Marchisiju dijagnosticirana ruptura mišića i morat će izbivati s travnjaka oko tri tjedna.

Osim Dybale i Marchisija, upitni za nastup u Muenchenu su i hrvatski reprezentativni napadač i bivši član Bayerna Mario Mandžukić koji je ima problema s bolom u preponama, te talijanski reprezentativni stoper Giorgio Chiellini koji je izvan stroja već više od mjesec dana.

Mandžukić želi igrati pod svaku cijenu iako je šepajući napustio utakmicu protiv Sassuola u petak. Trebao ga je zamijeniti Alvaro Morata, no čini se kako će Mandžo ipak biti taj koji će igrati u napadu sa Španjolcem.

Ozljede Dybale i Marchisija još su umanjile izglede Juventusa za plasman u četvrtfinale s obzirom na nepovoljan rezultat od 2-2 iz Torina iz prve utakmice i odličnu formu Bayerna na domaćem terenu koji je prošlog vikenda u Bundesligi ostvario visoku 5-0 pobjedu protiv Werdera.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider