Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaki po jedan

VIDEO Barcelonin trojac MSN pokopao Wengera i Arsenal

Barcelona je rutinski odradila posao protiv londonskog Arsenala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je rutinski odradila uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala, te je i u drugoj utakmici slavila. Nakon 2:0 u Londonu, Barca je na Nou Campu slavila s 3:1.

Arsenal je odigrao puno bolju utakmicu nego u Londonu i bio je blizu da postigne i tri, četiri pogotka. Bolje je i otvorio susret, te je u dva navrata zaprijetio prije nego li je Neymar iskoristio sjajno dodavanje Luisa Suareza i zabio za 1:0.

Promjene rezultata nakon toga nije bilo do 51. minute, a onda je novi igrač Arsenala Elneny izjednačio na 1:1 prekrasnim pogotkom s ruba kaznenog prostora.

Mogao je Arsenal i povesti preko Welbecka, ali je njegov udarac u posljednji trenutak blokirao Mascherano. Kazna za taj promašaj uslijedila je u 65. kada je Suarez u skoku krivo zahvatio loptu, ali je ona ipak pronašla put do mreže.

Konačnih 3:1 za Barcelonu postavio je posljednji član ubojitog napadačkog trojca MSN Lionel Messi u 88. minuti.

Pogotke s utakmice pogledajte na ovom linku.

Liga prvaka, osmina finala, uzvrat:

BARCELONA - ARSENAL 3-1 (ukupno 5:1)

Strijelci: 1-0 Neymar (18) , 1-1 Elneny (51), 2-1 Suarez (65) , 3-1 Messi (88)

Pred 80.000 gledatelja na stadionu Nou Camp sudio je Rus Sergej Kasajev.

BARCELONA: Ter Stegen - Alves, Mascherano, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets (Arda Turan, 76), Iniesta (Roberto, 72) - Messi, Suarez, Neymar.

ARSENAL: Ospina - Bellerin, Koscielny Gabriel, Monreal - Elneny, Flamini (Coquelin,45) - Iwobi (Giroud, 73), Özil, Sanchez - Welbeck (Wallcott, 73).

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider