Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelsea sve bliže tituli

Leicester slavio kod Bilića, Arsenal doživio novi nokaut

U zapadnom dijelu Londona već mogu početi slaviti naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lider Chelsea sigurno grabi prema naslovu nakon pobjede u gostima kod Stokea s 2:1 u 28. kolu Premierlige, dok je Arsenal doživio novi šok porazom kod WBA (1:3).

Chelsea je kod Stokea golom Williana u 13. minuti, a za Stoke je izjednačio Walters (38). Bluesi su nakraju ipak došli do pobjede zahvaljujući stoperu Cahillu koji je zabio tri minute prije kraja za pobjedu i ogromnih 13 bodova više od drugoplasiranog Tottenhama.

Momčad Arsenea Wengera sve je dalje od Lige prvaka jer su peti s pet bodova manje od Liverpoola, a uništio ih je igrač WBA Dawson koji je dvaput zabio nakon udaraca s kuta. Arsenal je tako izgubio četiri od zadnjih pet premijerligaških utakmica, a to im se nije dogodilo u zadnje 22 godine.

West Ham Slavena Bilića je poražen kod kuće od preporođenog Leicestera s 3:2. Mahrez, Huth i Vardy su pogodili za prvake u prvom dijelu, a Leicester je ovom pobjedom skočio na 15. mjesto i sada je šest bodova iznad opasne zone.

Hull City je deklasiran kod Evertona (4:0), a Sunderland je u borbi za ostanak osvojio mršavi bod doma protiv Burnleya (0:0).

Bournemouth je svladao Swansea 2:0 i preskočio West Ham koji je sada 12.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider