Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednog ne puštaju, ali...

Leicester našao gdje će se pojačati: 60 milijuna eura za dva igrača!

Engleski prvaci aktivirali su se u finišu prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije senzacionalnog osvajanja naslova prvaka Leicester je ovog ljeta na odštete za pojačanja spiskao 47.5 milijuna eura, a u posljednja dva dana prijelaznog roka mogao bi barem još toliko.

Guardian donosi priču kako je Claudio Ranieri već u pregovorima s lisabonskim Sportingom oko dovođenja dvojice igrača - Adriena Silve i Islama Slimanija - za koje Portugalcima nudi nešto više od 50 milijuna funti (približno 60 milijuna eura).

Adrien Silva je ovog ljeta bio u početnoj postavi svake utakmice reprezentacije Portugala koja je osvojila Euro u Francuskoj. Ovaj 27-godišnji veznjak portugalskim medijima je dao do znanja kako želi prijeći u Leicester iako iz Sportinga poručuju:

"Nema šanse, Adrien nije na prodaju!"

No, Silva je prilično jasan.

"U proteklih 15 godina Sportingu sam dao sve i mislim da bi bilo pošteno da mi dozvole da zaigram u nevjerojatnom okruženju kao što je Premierliga. Nitko me zbog toga ne bi smio kritizirati", decidirano će Silva.

Godinu stariji (i dosta ofenzivniji) od njega je alžirski napadač Islam Slimani. Za ovog golgetera je Sporting Lisabon već odbio ponudu West Bromwich Albiona, a zapravo je iznenađujuće što je nakon fenomenalne prošle sezone (samo u prvenstvu je zabio 27 golova i upisao sedam asistencija).

Ako zapne u pregovorima, Ranierijev as u rukavu za dovođenje Slimanija je njegov sunarodnjak Riyad Mahrez. Suigrači iz reprezentacije Alžira mogli bi zajedno zaigrati i u redovima Lisica u Ligi prvaka što bi za alžirski nogomet bila sjajna priča.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider