Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije prijelaznog roka

Prvo pojačanje West Hama: Bilić vezao velikog dragulja na četiri godine

Iako je do početka ljetnog prijelaznog roka u Engleskoj ostalo više od tri mjeseca, momčad bivšeg izbornika Slavena Bilića dobila je prvo pojačanje u 23-godišnjem argentinskom ofenzivnom veznjaku Manuelu Lanziniju koji će na ljeto potpisati četverogodišnji ugovor s West Hamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tu je vijest objavio dopredsjednik West Hama David Sullivan, a u objavi na twitteru potvrdio i njegov sin Jack Sullivan koji je napisao:

"Lanzini je igrač WHU u sljedeće četiri sezone, s mogućnošću produženja za još dvije godine."

Argentinski nogometaš je prošlog srpnja stigao u London iz Al-Jazire, aktualnog doprvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata, na jednogodišnju posudbu.

Lanzini je sa 17 godina debitirao u dresu River Platea, a jednu je sezonu proveo i u Brazilu igrajući za Fluminense. Kad je 2014. godine stigao u Al-Jaziru kao 21-godišnjak, postao je najmlađi stranac u povijesti, koji je zaigrao u profesionalnoj ligi UAE-a.

Lanzini je kod Slavena Bilića brzo pronašao stalno mjesto te je u 22 utakmice za prvu momčad West Hama u svim natjecanjima postigao šest pogodaka. Zbog ozljede je morao propustiti čak deset utakmica u Premier ligi i još tri u FA kupu, u kojem će West Ham 13. travnja na Boleyn Groundu ugostiti Manchester United u ponovljenoj četvrtfinalnoj utakmici, nakon što je prvi dvoboj na Old Traffordu završio 1-1.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider