Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dio novca u Dinamo

Francuzi 'vrište': Pao dogovor o najvećem transferu svih vremena!

Nakon što je tempo pregovora nešto usporio, srijeda je donijela prekretnicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najuglednijih sportskih dnevnika L'Equipe donosi kako su Manchester United i Juventus postigli dogovor oko odštete za Paula Pogbu.

Englezi će Talijanima iskrcati nevjerojatnih 120 milijuna eura čime će Paul Pogba postati najskuplji nogometaš ikad (Gareth Bale je još uvijek rekorder, Real Madrid je za njega Tottenhamu platio 101 milijun eura).

Francuzi pišu kako je do realizacije transfera preostalo još samo da se United i Pogba dogovore oko igračeve godišnje plaće, a tu ne bi trebalo biti problema. Pogba se želi vratiti na Old Trafford odakle je prije četiri godine besplatno stigao u Juventus nakon što mu Sir Alex Ferguson nije ponudio novi ugovor.

Finalni pregovori su, piše L'Equipe, počeli u ponedjeljak, ali nikakvog napretka nije bilo do srijede kada je Jose Mourinho ponudio 101 milijun eura.

Na prvom sastanku Juventus je to odbio i poručio kako želi 120, a njihov zahtjev je nakon nekog vremena i prihvaćen.

Dio tog novca (oko 20 milijuna) Juventus će usmjeriti u Dinamo iz kojeg će dovesti Marka Pjacu, a većina će otići na dovođenje zvučnog imena s kojim će Stara dama krenuti u novi pohod na osvajanje Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider