Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosad najstariji

Kranjčar ostao bez trenera: Redknapp podnio ostavku

Engleski nogometni stručnjak Harry Redknapp podnio je ostavku na dužnost menadžera trenutačno pretposljendjeg sastava Premier lige Queens Park Rangersa, a kao razlog je naveo operaciju koljena kojoj se mora podvrgnuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nažalost moram na hitnu operaciju koja će me spriječiti u obavljanju posla sljedećih nekoliko tjedana. To znači da neću moći svakoga dana biti na terenu za trening i neću moći pružati sve od sebe, pa je najbolje da dužnost menadžera preuzme netko drugi", objavio je Harry Redknapp koji je sa 67 godina dosada bio najstariji aktivni menadžer u Premier ligi.

Redknapp, koji je tijekom karijere vodio West Ham United, Portsmouth, Southampton i Tottenham Hotspur, preuzeo je QPR u studenome 2012. godine, ali ga nije uspio spasiti od ispadanja u drugu ligu u proljeće 2013. No, prošle je sezone uspio izboriti ekspresni povratak u prvu ligu. No, u prva 23 kola ove sezone momčad je osvojila samo 19 bodova, a izgubila je u svih 11 gostovanja.

Momčad QPR-a, za koju igra i bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, privremeno će preuzeti Les Ferdinand i Chris Ramsey dok vlasnik kluba Tony Fernandes ne pronađe novo stalno rješenje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider