Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaprepastio suca

Kranjčar napravio incident u Škotskoj: Pogledajte kako je podivljao!

Niko Kranjčar napravio je incident na prijateljskoj utakmici u Škotskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Glasgow Rangersa i bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar napravio je incident na prijateljskoj utakmici sa St. Johnstoneom u Auchenhowieu, trening-centru Rangersa, javljaju škotski mediji.

Nakon jednog duela na sredini terena krajem prvog poluvremena kod rezultata 0:0, Kranjčar je pao na travnjak i potom gnjevno reagirao. Smatrajući da je suparnik išao na njega đonom, krenuo je prema sucu i žestoko ga verbalno napao. Kranjčar se unio sucu u lice i sasuo rafalnu paljbu.

Zaprepašteni sudac kratko je oklijevao, a onda je pokazao Kranjčaru da napusti travnjak. I nije mu ostao dužan. Dok je Kranjčar odlazio, sudac je za njim galamio. 32-godišnji hrvatski veznjak nedavno se oporavio od teške ozljede koljena i vjerojatno je to utjecalo na njegovu reakciju.

Nervozu je možda pojačao i nedavni senzacionalni poraz Rangersa od luksemburških amatera u prvom pretkolu Europske lige. Za mnoge je to ponajveće iznenađenje u povijesti UEFA-inih natjecanja. Tim porazom škotski klupski nogomet dotaknuo je samo dno što se tiče nastupa u Europi.

Nekoć slavni škotski klub već se godinama nalazi u velikoj krizi. Nakon izbacivanja u četvrtu ligu zbog bankrota, Rangers se prošle sezone vratio u elitnu škotsku ligu, ali čini se da će mu trebati još godine da povrati barem djelić stare slave.

U međuvremenu škotskom ligom suvereno dominira Celtic koji je osvojio šest uzastopnih naslova prvaka. Celtic je na taj način prilično smanjio zaostatak na vječnoj ljestvici i sada mu treba još šest naslova da dostigne Rangers koji ih ima 54.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider