Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pet komada majstora

Kramarić hit napadač u Europi: Samo je 'kralj strijelaca' bolji od njega!

Nakon pet pogodaka Lokomotivi, Andrej Kramarić dodatno je popravio već sjajnu statistiku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Rijeke Andrej Kramarić je jednostavno nezaustavljiv. Pet krasnih pogodaka bivšem klubu Lokomotivi vjerojatno su uvjerili i one sumnjičave europske skaute da je on 'taj'. Samo tko će ga dovesti? Navodno su u prvim redovima Inter i Borussia Dortmund, ali možda su najozbiljniji kupci oni o kojima se još ne priča…

Čudesni Andrej Kramarić zabio čak pet golova bivšem klubu

Krama je 'postio' u Rotterdamu, ali brzo su mu navijači Rijeke oprostili, ako su mu uopće i mogli zamjeriti. Nakon torpediranja svojih Zagrepčana popeo se na 21 pogodak u 14 utakmica HNL-a, što je gol i pol po utakmici. Točnije, Krama zabija manje od svakih sat vremena (57 minuta).

U svim natjecanjima skupio je do sredine studenog čak 27 pogodaka. Dao je i dva pogotka za reprezentaciju, a nakon svega je legitimni kandidat za prvih 11 Kovačeve momčadi u nedjelju na milanskom San Siru.

Cristiano Ronaldo juri po novu Zlatnu kopačku (najviše golova u prvenstvu) i jedini je on ispred Kramarića, ako ne brojimo Kabaeva koji je u estonskom Kalevu sezonu započeo još na proljeće (35 bodova, koeficijent lige 1). Ronaldo ima 36 bodova (18 golova, koeficijent lige 2), a Kramarić 31.5 (21 gol, koeficijent lige 1.5).

Ovo je još jedan dokaz kako je Andrej Kramarić izrastao u velikog napadača, Rijeka će ga na zimu teško zadržati, vrijeme je za dokazivanja najvećoj sceni.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider