Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tržište je zatvoreno

KRAJ PRIJELAZNOG ROKA: Evo što se događalo u posljednjem danu prijelaznog roka

Sinoć je točno u ponoć istekao rok za kupovinu igrača u najjačim nogometnim ligama Europe. Tko je kupovao, kupovao je. Sada je vrijeme za nastavak sezone i borbu za trofeje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjeg dana prijelaznog roka iz sata u sat pratili smo vijesti o mogućim i onim dogovorenim transferima nogometaša diljem Europe...

Transferi - posljednji dan

23.45 Transfer dana u zadnjim trenucima prijelaznog roka. Stoke City je doveo Giannellija Imbulu iz Porta za 24.5 milijuna eura.

23.00 Senegalski napadač Oumar Niasse prešao je iz moskovskog Lokomotiva u Everton za 18 milijuna eura.

22.10 Arsenal je poslao Mathieua Debuchyja na posudbu u Bordeaux. 

21.30 Inozemni mediji javljaju da je Vargić prelazi u Lazio za 2.7 milijuna eura. Ostaje u Rijeci do kraja sezone, a onda odlazi u Rim.

21.00 Denis Čerišev prelazi iz Real Madrida u Valenciju. Čerišev je stigao na liječnički pregled u Valenciju. Čini se da je to gotova stvar.

20.30 Talijanski mediji spekuliraju kako bi u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka Lazio mogao dogovoriti transfer vratara Rijeke Ivana Vargića, koji bi trebao ostati u Rijeci do kraja sezone, a onda prijeći u redove rimskog prvoligaša.

19.45 Talijanski mediji pišu kako je Milan postigao dogovor sa zagrebačkim Dinamom oko transfera Ante Ćorića i Vinka Solde. Navodno bi došli u Milan na posudbu s pravom otkupa. To je model koji talijanski klubovi posljednjih godina često prakticiraju.

19.30 Hajduk je prema svemu sudeći i službeno prodao Andriju Balića talijanskom Udineseu. Mlađahni nogometaš „bijelih“ prošao je liječnički pregled i potpisao ugovor s Udineseom na četiri i pol godine. Hajduku će pripasti odšteta tri milijuna eura plus milijun bonusa. Očekuje se da vijest uskoro objavi i službena web stranica Hajduka.

16.00 Rijeka je na pragu potpisa novog pojačanja. Florentin Matei je Rumunj kojem tepaju da je 'novi Hagi'. Krilni napadač stiže iz ukrajinskog Volyna, a navodno su ga htjeli mnogi klubovi.

15.10 Anthony Kalik službeno je postao novi igrač Hajduka u koji dolazi na posudbu do kraja sezone s pravom prvokupa. Stigao je iz australskog Central Coast Marinersa

14.42 Newcastle je svoj napad do kraja sezone osznažio igračem Rome - Seydou Doumbiom

14.40 SLUŽBENO: Pep Guardiola od ljeta preuzima Manchester City. Vijest je potvrdio engleski klub i aktualni menadžer Manuel Pellegrini

14.39 Betis je potvrdio da na posudbu do kraja sezone stiže Barcelonin obrambeni igrač Martin Montoya

13.24 Prema pisanju britanskih medija, predstavnici Barcelone kontaktirali su menadžera Juana Mate, koji je u posljednje vrijeme zapostavljen kod menadžera Manchester Uniteda Louisa van Gaala...

13.18 Senegalski nogometaš Oumar Niasse stigao je u Liverpool gdje će odraditi liječnički pregled prije transfera u Everton. Senegalac je stigao iz moskovskog Lokomotiva, za koji je u 28 utakmica postigao čak 18 pogodaka. Romelu Lukaku dobio je oštru konkurenciju u napadu, ali Niasse može igrati i kao krilni napadač gdje je Everton izgubio igrača - Stevena Naismitha (Norwich)

13.15 Njemački Bundesligaš Stuttgart potvrdio je na svojoj stranici da je doveo stopera Empolija Federica Barbu na posudbu do kraja sezone

12.35 Engleski mediji javljaju kako bi Leicester nakon neuspjelog transfera Edera koji je otišao u Inter, mogao dovesti - Robinha!

12.20 Louis Van Gaal navodno nije do kraja zadovoljan Darmianom, pa mi mogao posljednjeg dana dovesti Debuchyja iz Arsenala. Treba reći i kako je Darmina ozlijeđen, baš kao i Valencia, pa United hitno treba desnog beka.

12.05 Arsene Wenger je izjavio kako neće danas u 'late night' šoping. Ali kaže da neće odbiti Lea Messija ako mu pokuca na vrat. Šaljivdžija...

11.30 Roma je službeno objavila kako je dovela Argentinca Diega Perottija iz Genoe za 9 milijuna eura.

10.20 Nekad velika želja Barcelone, PSG-ov branič Marqiunhos navodno je jedna od najvećih želja Zinedinea Zidanea koji ga želi dovesti u Real.

9.45 Nigel de Jong je otišao u američki MLS. La Galaxy je njegov novi klub.

9.25 West Ham je doveo Slavenu Biliću veliko pojačanje. Stigao je nigerijski napadač Emmanuel Emenike.

9.15 Saido Berahino velika je želja Newcastlea, no West Brom ga ne želi pustiti. Danas će linija između ova dva kluba biti itekako užarena. Cifra od oko 30 milijuna eura mogla bi riješiti stvar.

9.00 Denis Čerišev napušta Real Madrid. Negdje će na posudbu, a favorit je Sevilla iako je Liverpool ozbiljno zagrizao.

8.45 Andrija Balić nalazi se u Udinama gdje će nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor s Udineseom. Hajduk bi za Balića trebao dobiti prijeko potrebnih 3 milijuna eura. Ovaj transfer će se dogoditi prvenstveno zbog propalog odlaska Lovre Kalinića u Aston Villu. Njemu su, podsjećamo, presudila nova, stroga pravila engleskog saveza oko igrača koji se smatraju strancima.

8.20 Josip Radošević neće nastavak sezone provesti u Rijeci. Napoli je odlučio poslati ga u hit Primere - Eibar.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider