Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi hrvat u serie a

Kovač doveo ljubimca iz reprezentacije, Budimir u Sampdoriji

Ante Rebić za razliku od Ante Budimira neće igrati u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Rebić ni ove sezone neće igrati za Fiorentinu, već će otići na novu posudbu. Ove sezone igrat će za Eintracht iz Frankfurta kojeg vodi Niko kovač. Bivši hrvatski izbornik prošle je sezone spasio klub od ispadanja, a u sljedećoj sezoni ne želi se dovesti u sličnu situaciju pa je krenuo po pojačanja.

Rebić je njegov ljubimac još iz doba mlade reprezentacije, a na neki ga je način forsirao i u A selekciji. Sada ga je doveo i u klub, uvjeren je da će mu biti od koristi.

''Presretan sam zbog ovog transfera. Već sam bio na Commerzbank Areni, ovdje mi se jako sviđa. Dobro poznajem Niku Kovača, on me zvao u U-21 reprezentaciju, on me i povukao u seniorsku vrsti. Vjerujem da ćemo opet dobro surađivati, radujem se novim izazovima u Eintrachtu'', kazao je Rebić na predstavljanju u novom klubu.

Sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner kazao je kako Rebić stiže na Kovačevu preporuku i da su uvjereni kako će s njim imati puno više opcija u napadu.

Za razliku od Rebića, drugi Ante, Budimir će igrati u elitnoj talijanskoj ligi. Budimir je i službeno predstavljen u Samdoriji koja će Crotoneu platiti 1,8 milijuna eura. On je, podsjetimo, pod vodstvom Ivana Jurića postao prvak u Serie B zabivši čak 17 pogodaka u drugom rangu talijanskog nogometa.

Zanimljivo, njegov bivši trener Ivan Jurić preuzeo je gradskog rivala Genou, no sumnjamo da će gradu javno piti kavu sa sunardonjakom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider