Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
progovorio u njemačkoj

Kovač otvorio oči? 'Hrvatski nogomet je u teškoj situaciji'

Bivši izbornik Niko Kovač malo je otvorenije progovorio za njemačke medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sport Bild u svom tiskanom izdanju donosi izjave bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača. On se od reprezentacije i hrvatskog nogometa oprostio emotivnim otvorenim pismom navijačima u kojem nije htio 'zaroniti' ispod površine. No, sada je ipak priznao kako nešto nije u redu.

Dok aktualni čelnici hrvatskog nogometa ponavljaju već izlizanu frazu u koju malo tko vjeruje, kako je hrvatski nogomet najzdraviji dio društva (?!), Kovač je Nijemcima otkrio:

''Hrvatski nogomet je u teškoj situaciji. Nitko ne može zbog toga biti sretan. Nogomet pati, kao i imidž Hrvatske. Bilo bi dobro kada bi suprotstavljene strane naše rješenje'', poručio je Niko Kovač.

Nijemci su se uoči utakmice Bayerna i Dinama u Ligi prvaka raspisali o aktualnoj istrazi protiv gazde Dinama i hrvatskog nogometa Zdravka Mamića, kao i njegovog brata Zorana. Bayernovi navijači čak su izvjesili nekoliko poruka upućenih Mamiću na utakmici Lige prvaka pred očima cijele Europe.

Kovač je Bildu otkrio i kako je nedavno bio baš u Bayernu gdje je imao priliku razgovarati s Pepom Guardiolom te promatrati trening. Tvrdi da je imao i ponude iz Bundeslige i Serie A, ali ih nije prihvatio.

 

Što očekujete u utakmici protiv Bugarske na praznom Maksimiru?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider