Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jeste li znali?

Kovač ima veliku priliku ponoviti rezultat kojeg čekamo 20 godina!

Hrvatska reprezentacija večeras u Osijeku (20.45) ima veliku priliku potvrditi uspjeh iz Bugarske, ali i ponoviti rezultat kakvog nismo imali točno 20 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Osijeku (20.45) traži nova tri boda na putu prema Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. U Sofiji je momčad Nike Kovača upisala vrijedna tri boda. Bila je to teška utakmica u kojoj će se više pamtiti rezultat, a manje igra, no bolje to nego da smo se vratili samo s bodom uz bolju igru.

Ta se pobjeda mora potvrditi večeras u Osijeku. Neželjeni kiks protiv Azerbajdžana umanjio bi pobjedu u Sofiji, ali ne sasvim jer Bugare smo kao konkurente ostavili bez boda. Ukoliko Hrvatska pobijedi Azere, što apsolutno svi očekuju, upisat će maksimalnih devet bodova iz prve tri utakmice.

A to se, vjerovali ili ne, nije dogodilo još od davne 1994. godine i prvih kvalifikacija Hrvatske za neko veliko natjecanje. Originalni Vatreni krenuli su u kvalifikacije za Euro u Engleskoj pobjedama protiv Estonije i Litve nakon čega je stigla ona povijesna protiv Italije u Palermu.

Od tada nikad hrvatska reprezentacija nije krenula s tri pobjede. Nadamo se do danas i slavlja protiv Azerbajdžana!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider