Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro na Poljudu?

Korak bliže povratku u Hajduk: Tudor raskinuo ugovor s Udineseom

Splitski stručnjak potpisao je raskid ugovora sa svojim bivšim klubom i sad više nema nikakvih prepreka njegovu povratku u matični klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mjesec i pol nakon otkaza, Igor Tudor i Udinese potpisali su raskid ugovorne obveze što otvara put Tudorovom povratku u Hajduk o čemu se već neko vrijeme nagađa.

Nakon što je talijanski prvoligaš odlučio smijeniti Tudora s mjesta trenera, nisu odmah s njim i raskinuli ugovor da mu ne moraju isplatiti odjednom isplatiti cijelu otpremninu već su ga, što je običaj na Apeninima, zadržali na plaći.

Bio je to slučaj i po završetku prvog Tudorova mandata u Udinama gdje su ga, nakon što su potjerali njegova nasljednika, odlučili pozvati upomoć s obzirom da je već bio na njihovu platnom spisku.

Ovoga puta taj scenarij nećemo gledati jer je Tudor pristao na raskid ugovora, a u pozadini cijele priče krije se to što, smatra talijanski guru za transfere Gianluca Di Marzio, 41-godišnji stručnjak već ima dogovoren angažman u novom klubu.

Taj klub će, kako stvari stoje, biti Hajduk koji je ovog tjedna otpustio Damira Burića.

Novi savjetnik predsjednika Marina Brbića za sportsku politiku, Mario Stanić, i novi sportski direktor Ivan Kepčija, ljudi su koji su glavni za struku na Poljudu i upravo oni trebaju donijeti odluku o tome tko će naslijediti Burića i povesti momčad na zimske pripreme i u nastavak sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider