Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk juri rekord

Kopić o penjanju na ogradu i razgovoru s Torcidom: "Oba puta sam znao zašto idem"

Pred nogometašima Hajduka su još tri utakmice do kraja sezone 2017./2018.

Kopić u razgovoru s Torcidom nakon poraza od Rudeša (Screenshot)

Tri natjecateljske utakmice do kraja ove sezone odigrat će Hajduk. U HNL-u će ugostiti Osijek pa u posljednjem kolu gostovati u Rijeci nakon čega slijedi veliko finale Kupa protiv Dinama u Vinkovcima.

Ta tri susreta poslužit će treneru Željku Kopiću kao svojevrsni filter za iduću sezonu uoči koje će upravo Kopić skupa sa Sašom Bjelanovićem, dosadašnjim pomoćnikom sportskog direktora Marija Branca (gotovo sigurno se vraća u Portugal), slagati igrački kadar i raditi na transferima.

Kopić je nedavno dospio u središte medijske pozornosti nakon što se, poslije poraza od Rudeša u Kranjčevićevoj, popeo na ogradu i razgovarao s Torcidom.

"Dva puta sam iskomunicirao s navijačima (prvi put u Osijeku nakon četvrtfinala Kupa nap.a.), oba puta sam znao zašto idem. Kod mene nema skrivanja, želim da se ni u jednom trenutku ne napravi ništa ispod maksimuma. Poruka za navijače? Od prvog dana ne volim neke velike poruke. Navijače ne treba pozitvati, oni su tu bili uvijek, a bit će i ubuduće", poručio je Kopić.

Hajduk protiv Osijeka, osim tri boda, juri i svoj rekordni prosjek gledatelja u HNL-u. Da bi postavio rekord, treba mu 8.650 gledatelja, a s obzirom da je ovo zadnja domaća utakmica sezone na Poljudu, to ne bi trebao biti problem.

Ono što jest problem su ozljede.

"Nižić i Savvas rade po individualnom programu, vidjet ćemo u kakvom su stanju. Carbonieri ima magnetsku rezonancu pa će se znati što se točno dogodilo."

Nije Kopić htio ništa pričati o nadolazećem ljetnom prijelaznom roku, iako neslužbene informacije da će baš on voditi jednu od glavnih riječi u tom periodu.

Raspričao se na temu stanja u svlačionici...

"Ono je sad puno bolje, pobjeda poput ove u Puli vrati dio pozitivne energije i time je moje zadovoljstvo veće", kazao je Kopić poslavši poruku svojim igračima:

"Ne želim ni u jednom trenutku vidjeti da se samo broje dani do kraja sezone ili do finala Kupa. Za mene to nije Hajduk. Imamo Osijek, pa Rijeku, pa Kup pa analizu svega napravljenog."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider