Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nije bilo ugodno..."

Kopić izdržao golemi pritisak pa otvorio dušu: "U zadnjih 48 sati sam spoznao neke stvari oko Hajduka"

Hajdukovom treneru prolaskom u treće pretkolo Europske lige pao je ogroman teret s leđa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Željko Kopić je mogao odahnuti nakon pobjede Hajduka u Sofiji i prolaska u treće pretkolo Europske lige. Splićani su u glavni grad Bugarske stigli na uzvrat protiv Slavije s golom prednosti, ali i gomilom problema, od ozljeda i bolesti nekih od ključnih igrača pa do poljuljanog samopouzdanja nakon teškog poraza u Osijeku na startu HNL-a.

"Nije bilo zadnjih par dana ugodno, ali smo se uspjeli skupiti na pravi način. Kontrolirali smo utakmicu sve do jedanaesterca, a i u drugom poluvremeenu smo mi dozvolili protivniku da oživi. Okrećemo se sada Lokomotivi", izjavio je Kopić, prenosi Dalmatinski portal.

Pohvalio je Tomu Bašića koji je bio najbolji igrač Hajduka, unatoč dvama pogocima koje je postigao Mijo Caktaš.

"Toma je odigrao dobro, a Mijo se evidentno trudi i pokušava, dao je veliki trkački doprinos."

Trener Hajduka se još jednom osvrnuo na sve ono što je prethodilo ovom susretu.

"U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka i bilo mi je izuzetno stalo da ostvarimo prolaz, da vratimo mentalnu stabilnost", kazao je Kopić, a kad su ga novinari pitali za pojašnjenje te izjave, odgovorio je:

"Onaj pritisak kojeg Hajduk nosi. U datom trenutku se nitko ne bavi jako lošim terenom na Poljudu, problemom sa suđenjem u Osijeku koje je usmjerilo utakmicu, nego se jednostavno traži stalno rezultat. Ova je utakmica nosila puno što se tiče energije i svega onoga što Hajduk zaslužuje. Bila je ovo jedna od zahtjevnijih utakmica i u konačnici sam sretan što smo izborili prolazak."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider