Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji prioritet

Klopp se ne boji Messija i Barce: Poslao nabrijavajuću poruku

U polufinalu Lige prvaka sastat će se Barcelona i Liverpool...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odmah poslije ždrijeba, a pogotovo nakon što su u prvim utakmicama četvrtfinala Lige prvaka jedni i drugi ostvarili pobjede, sve je vodilo prema tome da će polufinalni par biti Barcelona - Liverpool.

I bit će tako, u uzvratima su i Barca i Redsi novim trijumfima potvrdili prolaz među četiri najbolje momčadi Starog kontinenta.

Prva utakmica igrat će se u srijedu 1. svibnja, uzvrat je u utorak 7. svibnja.

Liverpool je prošle sezone ostvario puno bolji rezultat u ovom natjecanju, stigli su do finala dok je Barca u četvrtfinalu nokautirana od Rome i sad želi otići do kraja.

"To neće biti prijateljska utakmica, moramo se potući"

Engleski velikan im se baš i ne misli skloniti s puta.

"Ne mislim da će to biti prijateljska utakmica. Moramo se potući i naporno raditi", izjavio je Jurgen Klopp nakon utakmice Porto - Liverpool (1:4).

"Za Luisa Suareza i Philippea Coutinha to će biti vrlo posebno zato jer su oni Liverpoolove legende", rekao je Klopp i onda ipak otkrio što mu je u ovom trenutku najvažnije.

"Jedino o čemu trenutno razmišljam je gostovanje kod Cardiffa."

Liverpool je u igri na oba kolosijeka, ali ako pitate i Kloppa i igrače i navijače slavnog kluba s Anfielda, svi će se uglas složiti kako je osvajanje Premierlige važnije od Lige prvaka.

Na naslov prvaka Engleske Redsi čekaju punih 29 godina, a žestoku bitku vode s Manchester Cityjem...

Slavlje Liverpoola (Foto: AFP) Liverpool dovršio posao: Visokom pobjedom protiv Porta osigurali polufinale protiv Barce divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider