Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepo priznanje

Klopp povukao potez kojim je otkrio koliko cijeni Dejana Lovrena

Povremeni hrvatski reprezentativac na Anfieldu na Anfieldu igra svoju treću sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren i Liverpool započeli su razgovore o novom ugovoru koji bi trebao biti potpisan do kraja ove, treće Lovrenove sezone na Anfieldu.

Po dolasku iz Southamptona u ljeto 2014. Lovren je potpisao petogodišnji ugovor s Redsima čiji menadžer Jürgen Klopp mu sada nudi produljenje i bolje uvjete.

Liverpool je već potpisao nove višegodišnje ugovora s Philippeom Coutinhom i Adamom Lallanom, a sad Klopp želi to učiniti s Lovrenom, kako bi dugoročno vezao one igrače za koje smatra da su mu ključni.

Lovren je svakako jedan od takvih. Iako je ove sezone imao problema s ozljedama, stigao je odigrati 24 utakmice i zabiti dva gola za Redse.

Evidentno je da je pod Kloppovim vodstvom napredovao, a u Liverpoolu vjeruju da su najbolji dani tek pred njim, što je i logično s obzirom na to da će ovog ljeta navršiti tek 28 godina.

Lovren je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao 31 nastupa postigavši pritom dva pogotka. Izbornik Ante Čačić nije ga zvao za utakmice s Ukrajinom i Estonijom, ali ako riješi sve probleme s ozljedama i dogodine bude vođa Redsa, Čačić ga neće moći zaobići.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider