Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"živi svoj san"

Kinezi nudili Modriću "brda i doline": Luka glatko odbio 80 milijuna eura!

Luka Modrić bio je jedna od meta kineskih moćnika ovog i prošloga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije svega tri dana najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić produljio je ugovor s madridskim Realom do 2020. godine uz osjetno poboljšane financijske uvjete. S obzirom da će kod isteka ugovora imati 34 godine, vrlo je izvjesno da će Modrić završiti svoju karijeru u redovima 'kraljeva'.

Dan nakon potpisivanja ugovora Modrić je izašao pred novinare i otkrio kako je jako sretan u Madridu i da nije dvojio ni trenutka kada je stigla ponuda kluba na stol. Ono što se nije znalo u javnosti su ponude koje su slijetale na adresu Reala i hrvatskog kapetana. Španjolska Marca otkrila je kontakte između 'kraljevskog' i neimenovanog kineskog kluba. Interes za Modrića traje još od prošlog ljeta, a isti je okončan tek nakon što je potpisan novi ugovor.

Kinezi su Modriću prošloga ljeta nudili četverogodišnji ugovor i 15 milijuna eura po sezoni! Posljednji pokušaj dovođenja ovoga ljeta glasio je 20 milijuna eura po sezoni, no hrvatski reprezentativac odlučno je odbijao sve ponude jer u Madridu 'živi svoj san'.

Kinezi vide Modrića kao jednog od najboljih nogometaša svijeta i silno su ga željeli uključiti u svoju ligu te ga pritom koristiti kao ambasadora za Svjetsko prvenstvo 2026. godine koje kineska vlada silno želi organizirati. No za našeg Luku Real je 'najbolji klub na svijetu' i u nijednom trenutku nije pomislio na napuštanje istog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider