Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije trenera

Kek: Velika pobjeda, moramo biti ponosni; Burić: Pokazali su nam kako se to radi

Matjaž Kek bio je zadovoljan nakon 'Jadranskog derbija'. Kako i ne bi, Rijeka je s 3:0 prohujala Poljudom i zasjela na vrh...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Velika pobjeda u pravom nogometnom ambijentu. Pobijediti Hajduka koji je bio u naletu pred ovoliko gledatelja, to je rezultat na koji moramo biti ponosni. Neki dijelovi utakmice su bili zreli, mene veseli da momčad koja se formira raste iz utakmice u utakmicu, a pobjeda nam mora biti motiv za dalje'', rekao je na početku Matjaž Kek pa nastavio:

Šok na Poljudu: Rijeka razbila Hajduk i preuzela vrh ljestvice!

''Previše smo u početku gubili lopti na sredini. Kompenzirali smo to trkom, znali smo kada dođu šanse da moramo biti brzi. Drugi gol je porezao krila Hajduku. Utakmica je odigrana u ambijentu koji je išao širom Europe, to je hrvatska liga, neki će možda reći da to ne valja, ali mi radimo nešto dobro za nogomet.''

Damir Burić bio je razočaran. Njegova je momčad zapela na 12. prepreci, Hajduk je do danas imao 11 uzastopnih susreta bez poraza.

''Danas smo vidjeli pravu dobru utakmicu, dinamičnu. Zaslužena pobjeda Rijeke, pored svega toga moja momčad je htjela, pokazala je moral. To što nismo sproveli u igri na tome moramo raditi. Rijeka je odigrala u defenzivi perfektnu utakmicu'', rekao je trener Hajduka.

''Danas nam je Rijeka pokazala da ima kontinuitet, već par godina. Mi ne možemo napraviti preko noći što je nekome trebalo 2,3 godine. Igrali smo uvijek ofenzivno, sad bi se trebali vratiti nazad? Onda to opet ne bi valjalo. Krenuli smo hajdučki, to sad nije bilo dobro, moramo ubuduće popraviti neke stvari'', zaključio je Burić.

Kako ste vidjeli 'Jadranski derbi' na Poljudu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider