Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio sankcije

Kek presretan, Mamić priznao: 'Htio sam isprovocirati suca!'

Rijeka je pobijedila Dinamo 2:1 i nanijela mu prvi poraz u HNL-u nakon 50 utakmica, što je teško palo Zoranu Mamiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dominirali smo i kontrolirali igru u prvom poluvremenu, ali onda je naša glupost sve upropastila. Rijeka je s igračem više iskoristila dva detalja i na tome joj čestitam", izjavio je poslije utakmice Zoran Mamić.

Rijeka preokretom srušila Dinamo, Hajduk ostao prvi u HNL-u!

Riječani vrijeđali Mamića, on im odgovorio 'bosanskim grbom'

Francuski stoper Jeremy Taravel nepromišljenim je potezom ostavio Modre na cjedilu i za to će snositi sankcije, kaže Mamić.

"Sigurno će biti sankcioniran, ali ne mogu reći na koji način."

Iznio je trener Dinama nakon toga zanimljiv detalj iz prvog poluvremena.

"Htio sam isprovocirati suca, ali on nije htio doći do aut-linije. Njega pitajte je li me trebao isključiti."

Matjaž Kek nije imao nijedan razlog za nezadovoljstvo. Rijeka je i dalje na samo jednom porazu u službenim utakmicama ove sezone, od Aberdeena na Kantridi. Doduše, ta utakmica im je uništila europsku sezonu, ali od ovog kola su jedina neporažena momčad u HNL-u.

"Previše smo energije trošili na suca u prvom poluvremenu, tad smo živjeli opasno. Čestitam mojim igračima što su se zainatili i izborili pobjedu jer smo imali jako puno problema s ozljedama. U sportu padaju sve tradicije, pa tako i ova Dinamova", kazao je Kek koji je sredinom prvog poluvremena zagrlio Zorana Mamića.

"S njim nikada nisam imao problema, a učinio sam to da smanjim tenzije koje su bile previsoke. On je to na pravi, sportski način i prihvatio", zaključio je Kek.


 

Nastavi čitati

Nastavi čitati