Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo cijelo desetljeće

Kek potpisuje novi ugovor: U Rijeci još pet godina?

Bivši slovenski izbornik poveo je igrače na pripreme, a njegov status uskoro bi trebao biti i službeno definiran.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenski nogometni stručnjak Matjaž Kek (55), koji je u nedavno završenoj sezoni odveo Rijeku do dvostruke krune, sljedeći bi tjedan trebao potpisati novi trogodišnji ugovor.

U ugovoru će postojati i mogućnost produženja za još dvije sezone, objavio je u subotu slovenski sportski dnevnik Ekipa.

Bivši izbornik slovenske reprezentacije preuzeo je kormilo Rijeke 2013. godine i pod njegovom trenerskom palicom klub je doživio najveće uspjehe u svojoj povijesti, a sve je kulminiralo ove godine kada je Rijeka osvojila hrvatsko prvenstvo i kup.

Dosadašnji ugovor vrijedio mu je do 15. lipnja, ali slovenski trener odlučio je ostati u Rijeci iako je imao ponude iz Kine, Rusije, Turske i Crvene zvezde.

Kek je već poveo igrače Rijeke na pripreme za novu sezonu u kojoj će se po prvi put u povijesti kluba naći u poziciji da brane osvojeno prvenstvo i Kup.

Još uvijek nije ništa službeno potvrđeno glede transfera riječkih nogometaša. Franko Andrijašević dovodi se u vezu s odlaskom u belgijske klubove Standard i Gent, čini se kako od odlaska Josipa Eleza u Schalke neće biti ništa, dok su pred potpisom ugovora za Rijeku brazilski napadač Heber koji je lani bio vrlo dobar u dresu Slaven Belupa i stoper Roberto Punčec, povratnik iz Union Berlina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider