Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ako ne zabiješ...'

Kek ponosan nakon ispadanja Rijeke: Svima smo zagorčali život na Kantridi

Trener Rijeke nije bio previše razočaran nakon poraza u Sevilli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjestan razlike u klasi između Seville i njegove momčadi Matjaž Kek čestitao je svojim igračima: "Zbilja, čestitke na svemu što su napravili dosad u sezoni. Teška utakmica, ali znali smo što nas čeka. Znate, za dobar rezultat trebate iskoristiti ono što vam se ponudi i imati malo sreće."

FOTO Rijeka hrabro pala u Sevilli i porazom se oprostila od Europe!

Trener Rijeke zna zbog čega nisu prošli, premda su u skupini osvojili sjajnih sedam bodova. Kantrida je i ove sezone u skupini Europa lige ostala neosvojiva tvrđava, ali gostovanjima nije osvojen nijedan od mogućih devet bodova.

"Mi smo svima zagorčali život na Kantridi, tu smo i ostvarili prvu povijesnu pobjedu u skupini Europa lige, ali na gostovanjima je nismo zabili nijedan gol, a ako ne zabiješ na strani ne možeš dobiti. Vrlo jednostavno."

Kekov kolega na klupi Seville Unai Emery u iduća dva mjeseca može se posvetiti obvezama u Primeri, a onda će od sredine veljače krenuti u obranu naslova u Europa ligi.

"Nismo željeli ništa kalkulirati, željeli smo pobjedu od samog početka utakmice. Čestitke Rijeci, pokazali su nam i na Kantridi da mogu biti vrlo opasni. Mi smo svoje odradili i sad se okrećemo prvenstvu."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider