Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Guštam svaki dan'

VIDEO Kek: Ako si budala, može biti problema s ovom pobjedom

Slovenski stručnjak smirivao je euforiju nakon što je Rijeka zabila Dinamu pet komada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pjesma je odjekivala Rujevicom od prve do zadnje minute derbija devetog kola HNL-a. Nakon prve četvrtine prvenstva Rijeka je vodeća, s bodom više od Osijeka, četiri od Dinama i šest od Hajduka.

"Jedna vrijedna, važna i poticajna pobjeda. Čestitke igračima. Jedna prava nogometna atmosfera", ponosan je bio Matjaž Kek koji je pokušavao smiriti euforiju.

"Čeka nas Kup utakmica, trebamo gledati prema naprijed."

Na upit je li mu ovo najdraža pobjeda na klupi Rijeke, Kek je odgovorio.

"Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga. Možda ovo je više poticajno za ljude u klubu oko predsjednika, za navijače, a prije svega za igrače. Sa svih strana smo se skupili i još se skupljamo. Stvorili smo jednu vrlo vrlo poticajnu i perspektivnu sredinu. Drago mi je da su danas bili izuzetno psihološki naštelani, da razmišljaju o igri, da razmišljaju o nogometu. Ne mogu se odlučiti za neku pobjedu, ja guštam za svaki dan treninga, za svaku pobjedu, pa makar na Grobniku."

Kek je na koncu poslao poruku svojim igračima.

"Lijep je rezultat pobijediti hrvatskog prvaka koji dominira i igra Ligu prvaka. Prije svega to je poticajno ako si pametan. Ako si budala, onda može biti problema s ovom pobjedom. Ovo nikako nije pobjeda za biti bahat i biti glup. Moramo biti sportaši, svjesni da nas već od sutra čeka novo dokazivanje."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider