Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vjerujem u Hrvatsku'

Kapetan se vraća i poručuje 'pravim' navijačima: 'Pokazat ćemo novo lice'

Norveška je nezgodna momčad, zasluženo je pobijedila Bugarsku vrlo dobrom igrom, a u Oslu će napadati jer trebaju pobjedu, rekao je uoči kvalifikacijskog dvoboja između nogometaša Norveške i Hrvatske u Oslu kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon samo 0-0 u gostima kod Azerbajdžana u četvrtak, Hrvatska u nedjelju gostuje u Norveškoj, koja je na trećoj poziciji skupine. Darijo Srna zbog kartona nije mogao nastupiti u četvrtak u Bakuu, no u Oslu će opet biti u konkurenciji.

"Bila je to teška utakmica. Azerbajdžan je bio potpuno drugačiji nego u prvom dvoboju, Hrvatska ne baš najbolja, a nedostajalo je i malo sreće s naše strane. No, ne trebamo pričati o onome što je bilo, nego onome što će biti. Sve još ovisi o nama", naglasio je Darijo Srna.

U Zagrebu su Norvežani poraženi visokih 5-1, ali to više nije nikakav pokazatelj, ističe kapetan.

"Norveška će biti otvorena jer trebaju napadati. Nama je neriješen rezultat pozitivan, a osim toga trebamo zaboraviti onaj susret u Zagrebu. Vjerujem u Hrvatsku, da ćemo pokazati novo lice u 90 fizički teških minuta. Dat ćemo sve od sebe".

Norveška uoči susreta ima samo bod zaostatka za drugoplasiranom Hrvatskom.

"Pritisak uvijek postoji u hrvatskoj reprezentaciji, čak i u prijateljskim utakmicama. U dobroj smo situaciji, makar smo mogli biti i u još boljoj. Idemo napraviti novi korak prema EURU. Poruka pravim navijačima Hrvatske jest da ćemo kao i uvijek dati 100 posto, to se od nas očekuje kada nosimo reprezentativni dres i svi su igrači spremni to napraviti", zaključio je Srna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider