Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nadrealne scene

Kaos u Beogradu: Dio Grobara htio preuzeti tribinu, završili pretučeni i spaljeni bakljama!

Nevjerojatne stvari dogodile su se u Beogradu na 156. derbiju Partizana i Crvene zvezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 156. derbiju Partizana i Crvene zvezde dogodile su se scene nevjerojatne čak i za srpsku navijačku scenu, odnosno najveći derbi tamošnjeg nogometa uoči, za vrijeme i poslije kojeg se već godinama događaju razni ispadi.

Dio Grobara htio je preuzeti vodstvo na tribini, točnije nekoliko manjih skupina okupljenih oko Young Boysa i Vandal Boysa. Napali su glavnu skupinu Partizanovih navijača bakljama i remenima, no u jednom su trenutku izgubili bitku te se velik broj navijača s njima brutalno obračunao.

Navodno su uspjeli zapaliti jednu zastavu, ali to su platili šokantnim premlaćivanjem te izbacivanjem s tribine. Oko 20 huligana ozlijeđeno je, a jedan je nakon obračuna bio u teškom stanju, javljaju srpski mediji.

Desetak huligana koji su najgore prošli policija je uspjela izvesti sa stadiona. Njih su navijači Partizana nakon prebijanja skinuli do pasa i ponizili pred cijelim stadionom.

Recimo i kako status na tribini na srpskoj navijačkoj sceni znači puno više od centralne pozicije za navijanje. Grobari i Delije godinama se povezuju s beogradskim podzemljem i spomenute skupine više djeluju kao kriminalne organizacije nego navijačke grupe.

Inače, utakmica je završila rezultatom 1:1 nakon što je Partizan vodio, a Zvezda u završnici izjednačila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider