Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Visio' po gostionicama

Kao mladić je prodavao cigarete da preživi, a danas broji milijune

Menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je da je u mladosti prodavao cigarete, a ranije je znao i zapaliti dok je sjedio na klupi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuz se dotaknuo ove teme nakon što je vratar Wojciech Szczesny kažnjen s 20.000 funti jer je pušio u svlačionici.

- Odrastao sam u gostionici. Niste mogli vidjeti prozor od zadimljenosti i mladost sam proveo prodavajući cigarete. Dok sam služio vojni rok, na kraju mjeseca smo dobivali plaću u cigaretama. Kao mladić sam bio okružen pušačima i ja sam pušio cigarete dok sam bio mlad trener - rekao je Wenger.

Wenger je pozvao sportaše da ne puše.

- Postoje sportaši koji puše, ali to nije dobar primjer. Najbolje je ne pušiti, posebno ako ste uzor drugima. No, na kraju je najvažnije jeste li dobro dodali loptu ili ne.

Wenger se osvrnuo i na teroristički napad i masakr u redakciji satiričkog tjednika Charlieja Hebdoa koji se dogodio u njegovoj rodnoj Francuskoj.

- Čitava država je u šoku. Francuska je zemlja s dugom tradicijom slobode govora. Šokantno je što danas možete umrijeti zbog vaših ideja i zbog toga što želite javno govoriti. Nadam se da je zemlja ujedinjena i da posljedice ovoga čina neće podijeliti Francusku - rekao je Wenger.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider