Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Poseban dan za mene'

Kaka se vratio kući: Na dočeku 20 tisuća navijača

Nekad najbolji svjetski nogometaš Kaka na impresivan je način dočekan u Sao Paulu, klubu čije će boje braniti dok se njegov novi klub Orlando City i službeno ne priključi MLS ligi 2015. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U lipnju su 32-godišnji Kaka i Milan sporazumno raskinuli ugovor, te je usluge brazilskog playmakera zakapario klub s Floride. No, dotad će Kaka igrati za brazilski Sao Pulu čiji su ga navijači, njih 20.000, u nedjelju na Morumbiju dočekali sa stilom.

''Ovo je emotivan trenutak, 11 godina kasnije biti u klubu u kojem sam odrastao, gdje sam započeo s nogometom, vidjeti sve navijače ovdje, moje prijatelje i obitelj'', rekao je Kaka.

''To je jako poseban dan za mene. Sao Paulo me lansirao u svjetski nogomet i vratiti se ovdje je dan za pamćenje. Jedva čekam da zaigram. Veselim se igranju uz dvojicu idola (Rogerio Ceni i Luis Fabiano, obojica su bili na predstavljanju, op.a.). Hvala vam svima i siguran sam da će biti vrlo posebno. Ne znam kada ću se vratiti natrag igranju, ali pokušat ću da to bude čim prije moguće'', dodao je najbolji svjetski nogometaš iz 2007. godine koji je igrački ponikao u omladinskom pogonu Sao Paula i njihove je boje branio na početku profesionalne karijere između 2001. i 2003. godine.

Upitan za komentar Neymarove ozljede (fraktura kralješka), Kaka je rekao:

''Kao obožavatelj nogometa, mogu reći da svi gube što ga nema. Ono što Neymar prolazi je jedinstveno. Teška je situacija biti ozlijeđen dok se Svjetsko prvenstvo igra u tvojoj zemlji. Sada plačemo zbog njega, ali imat ćemo razloga za smijeh u budućnosti.''(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider