Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazil se crveni

'Kaiser Franz' narugao se igraču Bayerna: Da je stigao sa Sjevernog pola...

Legenda Bayerna Franz Beckenbauer duhovito je kritizirao brazilskog stopera Dantea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok se cijeli svijet sprda sa stoperom PSG-a Davidom Luizom, kojem je Luis Suarez jučer "prodao dva tunela", legenda Bayerna Franz Beckenbauer duhovito je kritizirao brazilskog stopera Dantea, rekavši da je uštopao loptu kao da je igrao u pancericama.

U sinoćnjoj prvoj utakmici četvrtfinala nogometne Lige prvaka Porto je na stadionu Dragao pobijedio Bayern sa 3-1, a stoper bavarskog kluba Dante bio je krivac za drugi pogodak. On je iz čista mira, na 30 metara od svog gola, u 10. minuti utakmice poklonio loptu Ricardu Quaresmi, koji je to pretvorio u gol.

"Nije mi jasno što je bilo Danteu. Da je stigao na utakmicu sa Islanda ili Sjevernog pola, čovjek bi mu oprostio jer možda je zaboravio skinuti pancerice. No, trebao je samo uštopati jednu laganu loptu", izjavio je Beckenbauer.

No, Beckenbauer ne krivi samo Dantea. "Događa se da golman nema svoj dan ili da pogriješi netko iz zadnje linije, ali jučer je cijela momčad zajednički radila na tome da odigra loše. Niti jedan igrač Bayerna nije bio na svojoj uobičajenoj razini", ocijenio je Beckenbauer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider