Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedostižni Napoliju

Juventus remijem kod Rome potvrdio sedmi uzastopni Scudetto

Stara dama je u nesadržajnoj utakmici polučila taman onaj rezultat koji joj je trebao.

Igrači Juventusa slave osvojeni Scudetto (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Juventusa osigurali su i teoretski sedmi uzastopni naslov prvaka Italije zahvaljujući 0:0 remiju kod Rome u susretu 37. kola Serie A.

Juventusu je za potvrdu 34. naslova nacionalnog prvaka bio potreban samo bod protiv Rome, a do njega je stigao u izuzetno nesadržajnoj utakmici u kojoj su oba suparnika bila zadovoljna bodom. U kamilici u Rimu Mario Mandžukić je igrao do 81. minute.

Juventus kolo prije kraja ima 92 boda, nedostižna četiri više od drugog Napolija koji je kao gost sa 2:0 (0:0) svladao Sampdoriju. Strijelci za Napolitance bili su Milik (72) i Albiol (80). Marko Rog je za Napoli ušao u 81. minuti kada je i Ivan Strinić zaigrao za Sampdoriju.

Roma je s bodom protiv Juventusa učvrstila treće mjesto sa 74 boda, dva više od gradskog rivala Lazija koji je četvrti. 

Atalanta i Milan su u izravnom dvoboju za plasman u Europsku ligu odigrali 1:1. Gosti su poveli preko Kessiea (60), no važan bod domaćima osigurao je Masiello (90+2). Nikola Kalinić odigrao je čitavu utakmicu za Milan koji je ovim ishodom ostao šesti sa 61 bodom, dok je Atalanta sedma sa 60.

Ranije u nedjelju je Udinese, kojega otprije 10-ak dana vodi hrvatski trener Igor Tudor, ostvario prvu pobjedu nakon tri i pol mjeseca svladavši kao gost Veronu sa 1:0 te s ta tri boda uvelike povećao izglede za ostanak.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider