Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi na Otok?

Velike rošade u napadu Juvea: Za Mandžukića nema mjesta?

Današnji Tuttosport na naslovnici donosi priču o promjenama u vrhu napada Juventusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ljetnom prijelaznom roku bit će vrlo prometno u Juventusu, barem kad je u pitanju sami vrh napada.

Torinski sportski dnevnik Tuttosport na svojoj naslovnici ove srijede donosi koje bi se sve promjene mogle dogoditi.

Jedini siguran za svoje mjesto je Paulo Dybala, sjajni Argentinac koji se ove sezone prometnuo u glavni napadački adut Stare dame nakon što je za 32 milijuna eura stigao iz Palerma.

Prva želja Juventusa je Edinson Cavani - Urugvajac koji je šest godina igrao odlično na Apeninima, vukao prvo Palermo potom i Napoli, ali nakon lukrativnog transfera u PSG nije nastavio u tom ritmu.

Cavani bi se rado vratio u Serie A, u Juveu bi bio najistureniji napadač (za razliku od PSG-a u kojem je često igrao na krilu s obzirom da je mjesto u vrhu napada bilo rezervirano za Zlatana Ibrahimovića), ali ostaje za vidjeti kako će se postaviti Parižani jer je Ibra već najavio kako odlazi po isteku ugovora (1. srpnja).

Dođe li Cavani, Mandžo odlazi u Tottenham

Realizira li se taj transfer Mario Mandžukić definitivno će otići. Tuttosport tvrdi da on ne bi trebao biti na prodaju, ali istovremeno kao njegovu novu destinaciju navodi Tottenham u kojem upravo Mandžu drže idealnom zamjenom za Harryja Kanea, ukoliko ovaj prijeđe u Manchester United što se sve češće spominje u engleskim medijima.

I na koncu - Alvaro Morata. Juventusov junak iz prošlosezonske Lige prvaka u specifičnoj je situaciji jer Real Madrid ima opciju prema kojoj ga može kupiti natrag za 30 milijuna eura nakon što ga je prodao Talijanima za 20 milijuna.

Međutim, Morati se ne vraća u Real u kojem je ukupno proveo šest godina, kojih se ne sjeća rado. Kako se ne radi o igraču velikog ega nego naprotiv, o napadaču koji nema ništa protiv ukoliko povremeno i sjedi na klupi, u Juventusu se nadaju da Real neće posegnuti za Moratom.

Uspije li izrealizirati sve navedeno, Juventus će u iduću sezonu krenuti s napadačkim kvartetom Cavani, Dybala, Morata i Simone Zaza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX