Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
želi i rakitića

Juventus se odriče čovjeka kojeg je platio 90 milijuna eura?

Juventus i dalje pati za Andreom Pirlom koji je donio klubu četiri uzastopna naslova prvaka Italije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni velikan Juventus razmišlja o "luđačkom" potezu u namjeri da pronađe zamjenu za Andreu Pirla, čarobnjaka koji je klubu donio četiri uzastopna naslova prvaka Italije. Talijanski maestro otišao je u SAD gdje će vjerojatno okončati svoju karijeru, a Juventus još od ljeta 2015. godine nije pronašao adekvatnu zamjenu za glavnog pokretača akcija.

Talijanski Tuttosport prenosi da je Juventus sastavio popis kandidata koje bi volio dovesti i ide toliko daleko da tvrdi kako je u transfer spreman uključiti Gonzala Higuaina, čovjeka kojeg je prošloga ljeta platio 90 milijuna eura. Miralem Pjanić ne zadovoljava i ne ispunjava želje Massimiliana Allegrija, točnije ne kontrolira sredinu terena kako bi to trebao raditi vrhunski igrač.

Ivan Rakitić jedno je ime na popisu tih želja. Hrvatski veznjak izgubio je mjesto u prvoj momčadi katalonskog diva i čini se da bi mogao biti na izlaznim vratima. Međutim ispred njega na popisu je sjajni njemački veznjak Toni Kroos.

Za njega je, kako prenosi spomenuti izvor, Juventus spreman ponuditi Higuaina u zamjenu, iako ga je doveo tek prošloga ljeta i platio 90 milijuna eura. Kroos je pak nedavno postpisao ugovor s Kraljevskim klubom do 2022. godine. Higuain je već bio dio Real Madrida od 2007. do 2013. godine, a u tom je periodu postigao 107 pogodaka u 190 nastupa.

Napadu Reala bi jako dobro došao ubojiti napadač poput Higuaina, pogotovo jer trenutno prva špica Karim Benzema više puni naslovnice portala i novina zbog stvari koje nisu povezane s nogometom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider