Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mandžo zamijenjen

Juve ispustio bodove na vrućem terenu: Dybala promašio penal za pobjedu!

Stara dama je gostovala kod Kraljice provincije gdje nije uspjela sačuvati prednost od dva gola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu sedmog kola Serie A Atalanta i Juventus su odigrali 2:2 nakon što je torinski sastav vodio 2:0.

Juve je poveo u 21. minuti golom Filippa Bernardeschija koji je iskoristio slabu reakciju domaćeg vratara Etrita Berishe. Dybala je pucao, Berisha je odbio loptu, a Bernardeschi pospremio odbijanac. Samo tri minute kasnije bilo je 2:0. Mandžukić je lijepo uposlio Dybalu, a ovaj produžio do Gonzala Higuaina koji je majstorski zabio za 2:0.

U 31. minuti Atalanta je smanjila nakon loše reakcije Buffona. Gomez je pucao iz slobodnog udarca, Buffon je poput Berishe kratko odbio, a Caldara zabio odbijanac. Domaćin se u potpunosti vratio u susret u 67. minuti golom Bryana Cristantea. Gomez je ubacio pred torinska vrata, a Cristante zakucao glavom pored nemoćnog Buffona.

Torinska Stara dama je mogla do pobjede u 83. minuti nakon sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca. Međutim, Berisha se iskupio za pogrešku kod prvog gola obranivši udarac Paula Dybale.

Mario Mandžukić je započeo u sastavu Juventusa i igrao je do 78. minute kada ga je zamijenio Douglas Costa. Hrvatski reprezentativac je u 57. minuti zabio za 3:1, ali je pogodak poništen jer je Stephan Lichtsteiner napravio prekršaj.

U ranije odigranom susretu Inter je na gostovanju pobijedio fenjeraša Benevento 2:1, a oba gola za Inter zabio je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Derbi kola igrao se na San Siru gdje je Roma golovima Džeke i Florenzija svladala Milan.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider