Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U prvom satu svog života

Otac pohitao iz bolnice: Jutros rođena beba upisana u tematski park Hajdukovih navijača

Navijači Hajduka doniraju novac za otkup dionica, a oni koji tijekom godina doniraju 7500 kuna naći će svoje mjesto u tematskom parku.

Navijači Hajduka s dječje tribine Poljuda (Foto: Naš Hajduk) (Foto: Naš Hajduk)

Radovi u tematskom parku Hajdukovih navijača na Poljudu polako se zahuktavaju i uskoro će na svoje doći svi oni koji su u projektu otkupa dionica donirali 7500 kuna.

Podsjećamo, u sklopu projekta ''Za sva vrimena'' svi navijači koji tijekom godina za otkup dionica Hajduka doniraju ukupni iznos (odjednom ili kroz mjesečne donacije) od najmanje 7500 kuna dobit će u tematskom parku pločicu sa svojim imenom i prezimenom.

Ove srijede, u prvom satu svog života, među donatore je upisana i jedna djevojčica. Naravno, zahvaljujući novopečenom ocu koji je uplatom od 7500 kuna njezino ime zauvijek zapisao uz Hajduk.

Iako je želio ostati anoniman, otkrio je svoje motive.

"Nema većega motiva od samoga Hajduka, a u ova burna vremena dodatno me motiviralo i to što će ovaj potez možda privući još pokojeg donatora. Motiv je, naravno, otkup dionica", kazao je otac koji nije skrivao emocije.

"Privukla me i misao da će jednoga dana moja kći moći ponosno pokazati svoje ime u parku odmah do očeva."

Djevojčica je, naravno, odmah i učlanjena, a tata nije siguran želi li da njegova kći ide na utakmice Hajduka:

"Nemojte me pitati želim li da ide na utakmice. Od srca bih joj poželio da ne bude kao otac, nije dobro za psihičko zdravlje."

Olmo najavio odlazak iz Dinama: "Došao je trenutak za iskorak, želim natrag u Španjolsku" Dani Olmo i Junior Firpo (Foto: AFP) Dani Olmo s trofejem (Foto: AFP) Dani Olmo (Foto: AFP)

Nogometna ikona odlazi u mirovinu: Bio je najbolji igrač Svjetskog prvenstva, ali vrijeme je za kraj Diego Forlan (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider